Immo Invest Days ging voor de eerste keer door in Knokke-Heist op 21 & 22 september.

Een 20-tal partners stelden er meer dan 40 Belgische nieuwbouwvastgoedprojecten voor aan 1.500 enthousiaste investeerders.

IID-driehoek

Annulatie van Realty en Immo Invest Days 2020

De 12e editie van Realty Belgium, de grootste Belgische Vastgoed Summit, die op 17 & 18 september van dit jaar zou doorgaan in het casino en op het Albertstrand van Knokke-Heist, en de 2e editie van Immo Invest Days, voorzien op 19 & 20 september, zullen in 2020 niet plaatsvinden.

De organisator van Realty Belgium en van Immo Invest Days, Easyfairs Belgium, heeft besloten de editie van dit jaar te annuleren vanwege de ongekende situatie veroorzaakt door het COVID-19 virus en de groeiende onzekerheid of de evenementen konden plaatsvinden. 

De internationale vastgoedbeurs MIPIM, die in maart in Cannes zou plaatsvinden, kondigde aan een tweedaags netwerkevent voor de vastgoedsector te organiseren in Parijs, in september. De professionele vastgoedvereniging UPSI-BVS, reeds lang een vaste partner van Realty, heeft aangekondigd dat zij al haar evenementen voor 2020 annuleert. Al deze externe factoren hebben Easyfairs Belgium doen besluiten dat zij geen kwalitatief hoogstaand vastgoedevent kunnen garanderen. Daarom werd besloten om Realty en Immo Invest Days 2020 te annuleren. 

Realty en Immo Invest Days wensen hun partners en de vastgoedsector te bedanken voor hun steun de voorbije maanden. 

Scroll naar top